


Tarinamme
Tarinamme – Meksikosta Manhattaniin ja Saloon
Campas Meats sai alkunsa yhdestä yksinkertaisesta ajatuksesta – perhe, maku ja intohimo kestävät ikuisesti.
Tarinamme alkaa Meksikosta, missä synnyin ja missä ruoka on aina merkinnyt rakkautta, perinteitä ja yhteyttä. Perheeni muutti Yhdysvaltoihin ollessani vauva, mutta vanhempani pitivät huolen siitä, että kotimme pysyi täynnä Meksikon ääniä, makuja ja henkeä. Espanja oli ensikielemme, ja ruoka oli tapa, jolla pidimme kulttuurimme elossa – suuria aterioita, äänekästä naurua ja reseptejä, jotka muistuttivat meitä juuristamme.
Kasvaessani Yhdysvaltojen koillisosissa löysin toisen intohimon: musiikin. Teini-ikäisenä toimin DJ:nä klubeilla, miksasun biittejä ja lopulta työskentelin radiojuontajana. Tapasin artisteja kuten Rihanna, 50 Cent, Mary J. Blige ja John Legend – ja jahtasin unelmaa ankarasti – mutta jotain puuttui. Vuosien levyjen soittamisen ja mikrofonien jahtaamisen jälkeen halusin jotain todellista, mitä voisin rakentaa omin käsin.
Silloin elämä vei minut Alabamaan, missä löysin syvän sielun Etelän BBQ:sta. Työskentelin itseni ylös baarimikosta keittiömestariksi ravintolassa, jossa oli armeijan ruokkimiseen riittävä savustin. Joka päivä täytin sen brisketillä, porsaan lavoilla, kanalla ja kotitekoisilla makkaroilla. En ollut nimikkeeltäni pitmaster, mutta opin taidon – tulen, savun, kärsivällisyyden ja ylpeyden.
Tuona aikana aloin kuvata kokkaustani YouTubeen nimellä Suaveboom. Eräänä päivänä toinen ruokakanava nimeltä DolceFoodie jätti kommentin – ja niin tapasin hänet. Tulevan vaimoni. Upean suomalaisen naisen, jolla oli suuri ruokahalu ja vielä suurempi sydän.
Tapasin hänet New Orleansissa. Siitä hetkestä lähtien, kun halasin häntä, tiesin, että hän oli se oikea. Rakastuimme nopeasti – pitkän matkan takia, lentokentillä, videopuheluissa – kunnes eräänä päivänä kosin häntä Nashvillessä, sillalla, josta oli näkymä kaupungin siluettiin. Menimme pian naimisiin, ensin Yhdysvalloissa ja sitten uudelleen kauniissa Helsingissä.
Yhdessä työskentelimme itsemme ylös elintarvikealalla – hänestä tuli esimies ja minusta tuli teurastajan oppipoika, oppien lihan käsittelytaitoa Etelän parhailta. Asuimme Nashvillen sydämessä, aivan Broadwayn vieressä, musiikin ja savustamojen ympäröimänä – paikassa, jossa todella löysin kutsumukseni.
Myöhemmin muutimme New Yorkiin, missä minusta tuli sertifioitu teurastaja ja lopulta pääteurastaja Manhattanilla. Rakensimme elämän Spanish Harlemiin, kävelimme Central Parkissa joka ilta saksanpaimenkoiramme Rockyn kanssa.
Sitten tuli suurin siunauksemme – poikamme, Rolli. Hänen syntymänsä sytytti meissä kipinän. Halusimme luoda jotain pysyvää, jotain, joka kantaisi eteenpäin rakkaustarinamme, kulttuurimme ja taitomme.
Näin Campas Meats syntyi – Salossa, Suomessa, missä meillä on nyt koti. Tavoitteemme on yksinkertainen: tuoda parhaat puolet amerikkalaisesta lihankäsittelystä ja meksikolaisesta intohimosta Suomeen. Jokainen makkara, jokainen leikattu pala, jokainen maku, jonka luomme, kantaa mukanaan palasen matkaamme – Meksikosta Manhattaniin, rakkaudesta perintöön.
Campas Meatsilla emme vain myy lihaa. Jaamme tarinamme – yksi suupala kerrallaan.

Core Principles
At Campas Meats, we are committed to sourcing meats from local farms to ensure freshness and sustainability. Our knowledgeable staff provides personalized service and custom cuts, making every visit unique.
Our Team

Quality Assurance
Personalized Service
Quality assurance is at the core of our sourcing practices, guaranteeing the best products for our customers.
Local Farms
Custom Cuts
By supporting local farms, we contribute to the community and promote sustainable practices.
Freshness Guarantee
Unique Experience
Our personalized service and custom cuts make every visit to Campas Meats a unique and memorable experience.


